Het beste hondenvervoer voor op de fiets
De buddyrider

U bent opzoek naar een manier om uw hondje te vervoeren op de fiets, maar u weet nog niet hoe? Dan is de Buddyrider de oplossing. Hij is namelijk super handig en comfortabel voor zowel u als uw hond. Waarom de Buddyrider zo handig is om uw dierenvriend te vervoeren? Dat gaan we u vertellen.

Het vervoer voor uw hondje, niet alleen veilig maar ook makkelijk!

De Buddyrider maakt het vervoeren van uw hond op zowel de gewone als elektrische fiets ontzettend makkelijk. Hij wordt niet zoals vele hondenzitjes en hondenmanden achter- of voorop uw fiets gemonteerd, maar juist aan uw zadelpen. Hierdoor wordt uw hondje centraal en veilig vervoert. Op onze montagepagina leggen we uit hoe u de Buddyrider makkelijk kunt monteren op uw fiets. Weet u niet zeker of uw fiets geschikt is? We leggen u graag stap voor stap uit of de Buddyrider op uw fiets past. 

Zo is het vervoeren van uw hondje pas echt comfortabel & gezellig

Daarnaast is het zitje ontzettend comfortabel en heeft u door de centrale montage uw dierenvriend altijd lekker dichtbij. Het vervoeren van uw hond op de fiets wordt hierdoor niet alleen comfortabel voor u en uw hond maar ook nog gezellig. Zo kan uw hond heerlijk vrij vooruitkijken en kunnen jullie samen op pad en genieten van de buitenlucht!

Bestel nu of vraag een gratis testrit aan

Ook graag met de Buddyrider uw lieve hond vervoeren? Bestel dan nu de Buddyrider of vraag gratis een testrit aan, dan weet u direct of de Buddyrider voor u en uw dierenvriend geschikt is.

Buddyrider & accessoires

Gratis verzending in Nederland en België.