Het beste hondenvervoer voor op de fiets,
De buddyrider

 

Een stuk fietsen is lekker, werkt stress verlagend en is goed voor de algehele gezondheid. Vind je het alleen lastig om jouw hond thuis te laten? Dan is het goed om te weten dat je ook kunt fietsen met jouw hond op de fiets. Ga voor onze Buddyrider! De Buddyrider is superhandig en comfortabel voor zowel jou als jouw hond. Waarom de Buddyrider zo handig is om jouw dierenvriend te vervoeren? Dat gaan we je vertellen.

Het vervoer voor jouw hondje, niet alleen veilig maar ook makkelijk

De Buddyrider maakt het vervoeren van jouw hond op zowel de gewone als elektrische fiets ontzettend makkelijk. Hij wordt niet zoals vele hondenzitjes en hondenmanden achterop de fiets gemonteerd, maar juist voorop aan jouw zadelpen. Hierdoor wordt het gewicht centraal verdeeld en jouw hondje veilig vervoert. Op onze montagepagina leggen we uit hoe je de Buddyrider makkelijk kunt monteren op jouw fiets. Weet je niet zeker of uw fiets geschikt is? We leggen je graag stap voor stap uit of de Buddyrider op jouw fiets past.

 

Zo is het vervoeren van jouw hondje pas echt comfortabel & gezellig

Daarnaast is het zitje ontzettend comfortabel en heb je door de centrale montage jouw dierenvriend altijd lekker dichtbij. Het vervoeren van jouw hond op de fiets wordt hierdoor niet alleen comfortabel voor jou en jouw hond, maar ook nog gezellig en vooral leuk. Zo kan jouw hond heerlijk vrij vooruitkijken en kunnen jullie samen op pad en genieten van de buitenlucht!

Bestel nu of vraag een gratis proefrit aan

Na het lezen over de Buddyrider ben je vast razend enthousiast. Bestel hier de Buddyrider of vraag gratis een proefrit aan. Zo weet je direct of de Buddyrider voor jou en jouw dierenvriend geschikt is.

Buddyrider & accessoires

Gratis verzending van de Buddyrider & accessoires in Nederland en België.