Past de Buddyrider op mijn fiets?

Ben jij enthousiast geworden over de Buddyrider? Leuk! Het design en de manier van montage maakt het mogelijk dat je de Buddyrider op nagenoeg elke fiets kunt monteren. Het maakt dus niet uit of je op een stationsfiets, omafiets of op een moderne E-bike fietst.


Belangrijke tips om rekening mee te houden

  • Als jouw fiets een verende zadelpen heeft moet deze worden vervangen door een normale zadelpen zonder vering. Zo zit er voldoende ruimte tussen het frame en het zadel voor de montage van de beugel. Deze zadelpennen zijn verkrijgbaar bij jouw Is het zadel gedeeltelijk verend, dan kan de Buddyrider aan het vaste deel worden gemonteerd.
  • Pas de zithoogte van je zadel zo aan dat je in een comfortabele en veilige positie op jouw zadel zit. Zorg ervoor dat je met beide voeten de grond kunt aanraken als je stilstaat. Om de beugel te kunnen monteren heb je een ruimte van 2.5 tot 3.15 cm nodig.
  • Op de afbeeldingen van de fiets hieronder zie je dat de minimale afstand tussen jouw zadelpen en jouw stuur 48,5 cm moet zijn.
  • Door de quick-release borgpen kan de Buddyrider in een handomdraai eenvoudig uit de montagebeugel worden gehaald en ergens worden opgeborgen.