Jouw hondje mee op de fiets?
Wij hebben de oplossing…

Fietsen met je hond is een mooie manier om gezellig op pad te gaan en lekker actief bezig te zijn. Je kunt de hond meenemen in een fietskar of fietsmand, maar wat nog beter is, is onze Buddyrider.

Ontzettend veilig en makkelijk te monteren!

Doordat de Buddyrider gemakkelijk te monteren is aan de zadelpen, is deze op alle fietsen toepasbaar. Dus ook als je een elektrische fiets hebt kun je de Buddyrider gebruiken.

Omdat de Buddyrider centraal op de fiets gemonteerd wordt, blijft jouw fiets stabiel en kan jouw hond heerlijk om zich heen kijken. Zo neem je jouw dierenvriend gemakkelijk mee wanneer je de fiets pakt. Geniet samen van vele fietstochten!


Jouw hond mee op de elektrische fiets? Geen probleem

Op de elektrische fiets kun je tegenwoordig behoorlijk hard gaan. Gelukkig is de Buddyrider ontzettend veilig, want je hebt altijd zicht op jouw hondje. Daarnaast zit hij of zij door middel van het juiste design en riempjes goed vast in het zitje. Zo blijven de fietsritjes veilig voor jou en jouw kleine dierenvriend.

Bestel nu of vraag een gratis proefrit aan

Na het lezen over de Buddyrider ben je vast razend enthousiast. Bestel hier de Buddyrider of vraag gratis een proefrit aan. Zo weet je direct of de Buddyrider voor jou en jouw dierenvriend geschikt is.

Buddyrider & accessoires

Gratis verzending van de Buddyrider & accessoires in Nederland en België.