Uw hondje mee op de fiets?
Wij hebben de oplossing…

U bent dol op uw hond en vaak of met regelmaat op de fiets te vinden?  Wij hebben de oplossing om uw geliefde hond mee te nemen op uw fiets. Bekijk het ideale fietszitje, de Buddyrider! 

Ontzettend veilig en makkelijk te monteren!

Doordat de Buddyrider gemakkelijk te monteren is aan de zadelpen, is deze op (bijna) alle fietsen toepasbaar. Dus ook als u een elektrische fiets heeft kunt u de Buddyrider gebruiken.
Omdat de Buddyrider centraal op de fiets gemonteerd wordt blijft uw fiets stabiel en kan uw hond heerlijk om zich heen kijken. Zo neemt u uw dierenvriend gemakkelijk mee wanneer u de fiets pakt. Geniet zo samen van vele fietstochten!

Uw hond mee op de elektrische fiets? Geen probleem

Op de elektrische fiets kunt u tegenwoordig behoorlijk hard gaan. Gelukkig is de Buddyrider ontzettend veilig doordat die – zoals eerder genoemd – centraal gemonteerd wordt. Hierdoor heeft u altijd zicht op uw hondje. Daarnaast, zit hij of zij doormiddel van het juiste design en riempjes goed vast in het zitje. Zo blijven de fietsritjes veilig voor u en uw kleine dierenvriend.

Bestel nu of vraag een testrit aan

De Buddyrider helemaal wat voor u? Bestel hem dan nu of vraag een testrit aan! Dan neemt u binnenkort uw grote vriend mee op uw fiets!

Buddyrider & accessoires

Gratis verzending in Nederland en België.