Hondenmand voor op je fiets?
De Buddyrider is een veel beter idee

Je neemt graag je hondje mee op de fiets en bent daarom op zoek naar een hondenzitje voor op je fiets. Maar welke moet je precies kiezen? Help! Wij hebben de juiste oplossing: de Buddyrider. De Buddyrider is geen typische fietsmand voor je hond, maar laat jou je hond meenemen op een veel modernere, veiligere en comfortabelere manier. Waarom dat zo is? Dat leggen we je graag even uit!

Fietsmand voor je hond? Meer controle met de Buddyrider

Doordat de Buddyrider centraal wordt gemonteerd aan je zadelpen en niet voor- of achterop, zoals met een fietsmand voor honden, houd je meer controle over je fiets. Je hebt met de Buddyrider in tegenstelling tot een fietsmand voor je hond niet al het gewicht van je hondje op je voorband of achterband waardoor sturen makkelijker blijft en je hebt ten alle tijde zicht op je dierenvriend. Daarnaast is het ook een stuk fijner voor je hond. Je viervoeter kan nu lekker vrijuit om zich heen kijken en zit een stuk steviger en stabieler in de Buddyrider dan in een hondenfietsmand.

Voor de kleine hondjes

De Buddyrider is geschikt voor kleine hondjes tot en met 13 kilo. Ideaal als je bijvoorbeeld een mini labradoodle, jackrussellterriër, Franse buldog, chihuahua of een borderterriër hebt. Twijfel je of jouw hondje geschikt is voor de Buddyrider? Bekijk hier het overzicht.

Bestel nu of vraag een gratis proefrit aan

Na het lezen over de Buddyrider ben je vast razend enthousiast. Bestel hier de Buddyrider of vraag gratis een proefrit aan. Zo weet je direct of de Buddyrider voor jou en jouw dierenvriend geschikt is.

Buddyrider & accessoires

Gratis verzending van de Buddyrider & accessoires in Nederland en België.