Hondenmand voor op je fiets?
De Buddyrider is een veel beter idee

Je neemt graag je hondje mee op de fiets en bent daarom opzoek naar een hondenmand voor op je fiets? Dan hebben wij een betere oplossing, namelijk de Buddyrider. De Buddyrider is geen typische fietsmand voor je hond maar laat jou je hond mee nemen op een veel modernere, veiligere en comfortabelere manier. Waarom dat zo is? Dat leggen we je graag even uit!

Fietsmand voor je hond? Meer controle met de Buddyrider

Doordat de Buddyrider centraal wordt gemonteerd aan je zadelpen en niet voor- of achterop, zoals met een fietsmand voor honden, houd je meer controle over je fiets. Je hebt met de Buddyrider in tegenstelling tot een fietsmand voor je hond niet al het gewicht van je hondje op je voorband of achterband waardoor sturen makkelijker blijft en je hebt ten alle tijde zicht op je dierenvriend. Daarnaast is het ook een stuk fijner voor je hond, hij of zij kan nu lekker vrij uit om zich heen kijken en zit een stuk steviger en stabieler in de Buddyrider dan in een hondenfietsmand.

Voor de kleine hondjes

Verder is de Buddyrider geschikt voor kleine hondjes tot en met 15 kilo. Ideaal dus als je bijvoorbeeld een Beagle, Jack Russel, Frans Bulldog, Chihuahua of een Cocker spaniel hebt.  Daarnaast, door de handige riempjes zullen de fietstochtjes voor zowel jij als je hond veilig zijn en kun je met elkaar genieten van leuke tochten.

 

Voor je gewone en elektrische fiets

Het design en de manier van montage maakt het mogelijk dat je de Buddyrider op elke fiets kunt monteren. Het maakt dus niet uit of je op een stationsfiets, oma fiets of een moderne E-bike fietst. Als je op zoek bent naar een hondenmand voor op je fiets of een fietsmand voor je hond dan is een Buddyrider het perfecte alternatief.

Bestel nu of vraag een gratis testrit aan

Zelf graag op stap met je dierenvriend? Bestel dan nu de Buddyrider of vraag gratis een testrit aan, zo kun je direct deze ‘moderne fietsmand’ voor jouw hondje uitproberen!

Buddyrider & accessoires

Gratis verzending in Nederland en België.