HET HONDENZITJE VOOR OP UW FIETS,
DE BUDDYRIDER

U fietst graag met uw hond en bent opzoek naar een hondenzitje voor op de fiets? Kunt u niet kiezen tussen al het aanbod of heeft u er gewoon nog niet één gevonden die voldoet aan uw eisen? Probeer dan nu de Buddyrider!

UW HONDJE VOOR OP UW FIETS IN EEN FIETSZITJE

De Buddyrider is een fietszitje voor uw hond, die tussen u en uw stuur aan de zadelpen gemonteerd wordt. Uw hond kan dus met de wind in de haren – recht vooruit – lekker om zich heen kijken. Omdat u uw grote vriend voor u heeft zitten op de fiets kun u uw hond beter in de gaten houden en op zijn gemak stellen.

Daarnaast zit uw hondje doormiddel van riempjes goed vast in de Buddyrider. Zo blijven de fietsritjes voor zowel de baasjes als de hondjes veilig.

VEILIG, COMFORTABEL EN MAKKELIJK TE MONTEREN HONDENZITJE

Wij snappen als geen ander dat u uw hondje gewoon mee wilt kunnen nemen op de fiets, daarom is de Buddyrider het perfecte fietszitje voor uw dierenvriend. Hij is veilig, comfortabel en makkelijk te monteren. Zo maken wij het mogelijk dat u uw grote dierenvriend overal mee naar toe kan nemen en zo op de fiets stapt!

BESTEL OF MAAK EEN TESTRIT

Overgehaald of heel nieuwsgierig geworden? Bestel dan nu de Buddyrider of maak een afspraak voor een testrit, dan weet u direct of de Buddyrider wat voor u is.

Buddyrider & accessoires

Gratis verzending in Nederland en België.