HET HONDENZITJE VOOR OP jouw FIETS:
DE BUDDYRIDER

Een stukje lopen met de hond is altijd lekker, maar heb je weleens met je hond op de fiets gezeten? Samen lekker een rondje fietsen, boodschappen doen of genieten van de natuur. Met onze Buddyrider kun je je trouwe viervoeter overal mee naartoe nemen.

Jouw hondje voor op je fiets in een fietszitje

De Buddyrider is een fietszitje voor jouw hond die tussen jou en jouw stuur aan de zadelpen wordt gemonteerd. Jouw hond kan dus heerlijk met de wind in de haren lekker om zich heen kijken. Omdat je jouw grote vriend voor je hebt zitten op de fiets, kun je jouw hond beter in de gaten houden en op zijn of haar gemak stellen. Daarnaast zit jouw hondje door middel van riempjes goed vast in de Buddyrider. Zo blijven de fietsritjes voor zowel de baasjes als de hondjes veilig.

VEILIG, COMFORTABEL EN MAKKELIJK TE MONTEREN HONDENZITJE

Wij snappen als geen ander dat je jouw hondje mee wilt nemen op de fiets. Daarom is de Buddyrider het perfecte fietszitje voor jouw dierenvriend. De Buddyrider is veilig, comfortabel en makkelijk te monteren. Zo maken wij het mogelijk dat je jouw grote dierenvriend overal mee naar toe kan nemen en zo op de fiets stapt!

Bestel nu of vraag een gratis proefrit aan

Na het lezen over de Buddyrider ben je vast razend enthousiast. Bestel hier de Buddyrider of vraag gratis een proefrit aan. Zo weet je direct of de Buddyrider voor jou en jouw dierenvriend geschikt is.

Buddyrider & accessoires

Gratis verzending van de Buddyrider & accessoires in Nederland en Belgiƫ.